ЮНАЙТЕД ПАРТНЪРС ЕЙЧ АР ООД

Регистрирана фирма да извършва посредническа дейност по наемане на работа в България

Регистрирана фирма да извършва посредническа дейност по наемане на работа в чужбина

Юнайтед Партнърс Ейч Ар не е просто поредната фирма у нас с гръмко англозвучащо име и помпозно представяне. Ние сме възприели помощта към хората, търсещи работа, за своя мисия. Предпочитаме да мислим скормно за себе си, затова избягваме използването на дръзки „лозунги“ – просто правим каквото можем всеки път, когато можем и това ни удовлетворява.

Няма да скормничим обаче, като кажем, че сме натрупали солиден опит в „свързването на професионалисти“ – както подсказва и мотото на Юнайтед Партнърс Ейч Ар. Благодарение на този опит смеем гордо да твърдим, че не сме като / се различаваме от останалите фирми за наем на персонал. Ето само част от причините:

Ние обръщаме специално внимание на всеки кандидатстващ за работа при насЕкспертният ни екип Ви помага при избора на най-подходящата за Вас професия или професионална реализацияНа драго сърце ще окажем пълно съдействие преди и по време на процеса на кандидатстване за дадено работно място, като Ви свържем с точната фирма / компанияПодпомагаме личностното и професионално развитие на кандидатите посредством специализирани програми за квалификация и преквалификацияПоддържаме тесен контакт с всеки служител, дори след като вече е нает на работаГрижим се за всички наши кадри, защитавайки техните права и интереси, представлявайки ги пред отделни инситуции в случай на спорЩе се притечем на помощ, когато имате нужда от нас
Фирмената политика на Юнайтед Партнърс Ейч Ар може да бъде описана най-точно с помощта на „принципа на допълнителната миля“: залагаме се повече, работим по-усърдно, не се скъпим в усилията си, даваме повече от себе си и се стремим да поставяме по-висок стандрт за изключителност, честност и коректност!

Удостоверение за регистрация №: 1902 / 14.07.2015 г.

Седалище и адрес на управление: България, гр. София, бул. “Ал. Стамболийски” 142, вх. А, ап. 5

Офис: гр. Бургас, ул. “Александровска” 98, ет. 3; тел.: 0877 844 845

Web

Виж всички обяви за работа в България и чужбина на фирма United Partners HR Ltd