Работа в Германия с Юро Персонал Сервиз

Ако си търсите легална работа в Германия, задължително, кликнете тук

Владеете немски език и имате медицинско образование?

Или имате известни познания в езика и търсите по-скоро работа като болногледач, домашен помощник или асистент?

Пред вас се открива отлична възможност да попътувате, да видите живота в добре развитата европейска страна, Германия, а едновременно с това да си изработите доста солидни средства и то изцяло легално и съобразено с всички немски и български разпоредби в областта на трудовото законодателство на двете държави.

Запознайте се с условията на отличното предложение за работа в Германия от Юро Персонал Сервиз.

Като компания със значителен опит в посредническата дейност и социалните услуги, ние сме надежден екип, който вече 10 години изпраща българи на немска територия на следните позиции:

болногледачи, домашни помощници, лични асистенти, медицински сестри и лекари.

Възприемайки изключително лично мисията да развиваме качествена дейност в областта на социалните услуги и не отстъпвайки никога от принципа да подхождаме индивидуално към всеки един наш партньор или клиент, ние работим усилено в постоянно подобряване на предлаганите условия към търсещите работа в Германия.

Това, което правим, съвсем накратко можем да обобщим по следния начин:

На първо място, винаги осъществяваме лични срещи с кандидатите за работа, за да установим най-добрите възможности, които можем да им предложим.

След като се запознаем с вашия реален опит и индивидуални желания относно устройването ви в Германия, ние намираме подходящи партньори, с които вече имаме установени контакти и реални подходи в посредническата си обща дейност, за да започнем преговори.

В случай, че изискванията на двете страни намери еднопосочна връзка, ние се заемаме с конкретното предвижване на нещата, като предлагаме офертата на кандидата за работа в Германия, запознаваме го в детайли с типа ангажименти, които ще има, както и му разясняваме размера и начина на заплащането, работното време, условията за социално и здравно осигуряване, а също така и му предлагаме изцяло безплатна квартира и храна по време не престоя, с опция и за включено ползване на интернет.

Наред с това, офертата ни включва и организирано пътуване, което ние изцяло поемаме за наша сметка, а благодарение на голямата ни мрежа от офиси не само в страната, но и в Германия, ние от Юро Персонал Сервиз оставаме постоянно на ваше разположение, в случай че имате нужда от разясняване на вашите права и задължения в новата страна на пребиваване и новата ви работна позиция, както и съдействие при евентуален възникнал проблем.

В тази връзка, горди сме да заявим, че необходимост от нашата намеса при такъв проблем досега и в практиката ни от 10 години почти не е имало.

Това се дължи на факта, че винаги работим с надеждни и сигурни партньори в Германия, които са запознати изцяло с нашата конкретна посредническа дейност и щателно изпълняват условията по нея, включително и всички български и немски законодателни актове в трудовото, здравното и осигурителното право.

За финал само ще добавим, че ви даваме пълната гаранция за напълно легалното ни предложение за работа в Германия.

При нас кандидатите не само че винаги се чувстват сигурни и защитени, но и когато приключението им, наречено „нов живот“ на немска страна започне, те са удовлетворени и благодарни за избора, който са направили.

Повече за нас и актуални обяви за работа в Германия можете разгледате на сайта ни